We hebben weer een mooi programma voor 2022

Geplaatst op
UITNODIGING ALV 2022
Het bestuur nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering op 12 maart 2022. De vergadering zal plaatsvinden vanaf 10:00 uur in het Oude Ambachten Museum in Terschuur.

U kunt zich aanmelden via de website. Wanneer u dit heeft gedaan, ontvangt u enige dagen voor aanvang van de vergadering de benodigde stukken. De agenda hebben wij op de website geplaatst. Ook kunt u zich aanmelden via de website.

TECHNISCHE DAG 23 APRIL 2022
De technische dag zal dit jaar plaatsvinden bij VW KeverCentrum Midden Nederland in Kortenhoef. Wij zijn nog niet helemaal klaar met het vaststellen van het programma. Wij hebben de technische commissie gevraagd om voorstellen te doen en uiteraard staan wij ook open voor uw ideeën. Dat kan door een mail te sturen naar evenementen@karmannghiaclub.nl.. Aanmelden kan natuurlijk altijd alvast via de website. Zodra er een definitief programma bekend is zullen wij hierover alle leden informeren. Deelnemen is uiteraard gratis.

VOORJAARSRIT 15 MEI 2022
Op zondag 15 mei a.s. organiseren Gerard en Petra Dolfing en Michel en Marion Peters een prachtige rit door het “Oerend Hard” van de Achterhoek. Heeft u zin in een mooie tocht door dit prachtige stukje Nederland? Schrijft u zich dan nu in via de website!

Geef een reactie