Ja, ik wil lid worden van de Karmann Ghia Club Nederland

Hoe meldt u zich aan en wat kost het lidmaatschap u?

De club stelt zich ten doel het binnen clubverband in stand houden van Volkswagen Karmann Ghia Type 14, 34 en TC, en het leggen en verstevigen van vriendschapsbanden tussen bezitters en berijders van Karmann Ghia voertuigen. Hoe we dat doen? Door kennis van en liefde voor de Karmann Ghia met elkaar te delen tijdens ritten, workshops en in diverse commissies. Maar ook ontvangt u 5 keer per jaar ons clubblad, de Ghia Varia. Hierin delen we nieuwtjes, maar ook verhalen van leden over bijvoorbeeld een mooie reis of een restauratie. Iedereen kan hiervoor tekst aanleveren, dus ook u! En tussendoor houden we u op de hoogte via de nieuwsbrief en berichten op de website. Zodra u lid bent ontvangt u van ons een rijk gevulde goodiebag. En bent u lid, dan bieden wij, behalve heel veel gezelligheid en deskundigheid, ook voordelen bij enkele van onze adverteerders. Zo verdient u uw lidmaatschap gemakkelijk terug.

Deze voordelen zijn:

 
  • Paruzzi – nieuwe leden krijgen de catalogus toegestuurd met éénmalige kortingsbon ter waarde van €5,=
  • Henny van Kranen, grote beurt + APK €350,= (excl. remonderdelen), bellen om te bestellen.
  • Kevermagazijn – 10% korting op onderdelen.
  • Brezan automaterialen – 5 tot 25% korting afhankelijk van artikel.
  De contributie bedraagt € 32,50 per kalenderjaar. Bij inschrijving vanaf 1 juni € 20,00. Het inschrijfgeld bij aanmelding is eenmalig en bedraagt € 7,50. Opzegging dient schriftelijk vóór 1 december plaats te vinden.  
* Verplichte veldenIk ga akkoord met vermelding van mijn gegevens in het clubblad en/of ledenlijst van KGCN.
Ik ga akkoord met het doorgeven van mijn naam & adresgegevens aan Paruzzi voor het toezenden van een welkomstgeschenk (catalogus en cadeaubon van €5,-)
Bij het lid worden ga ik akkoord dat de Karmann Ghia Club mijn persoonsgegevens gebruikt en verwerkt zoals beschreven in de privacyverklaring
Ondergetekende machtigt hierbij tot wederopzegging de Karmann Ghia Club Nederland om voor inschrijfgeld en jaarlijkse contributie bedragen af te schrijven van zijn/haar rekeningnummer.