Nieuwsbrief 7 maart 2022

Geplaatst op

Beste leden,

Graag brengen wij u nog even op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Komende zaterdag hebben we onze Algemene Ledenvergadering, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Als u erbij wilt zijn, meldt u zich dan even aan via de site. Dat kan tot komende woensdag.

De vergadering zal plaatsvinden vanaf 10:00 uur in het Oude Ambachten Museum in Terschuur.

U kunt zich aanmelden via de website. Wanneer u dit heeft gedaan, ontvangt u tijdig voor aanvang van de vergadering de benodigde stukken. De agenda hebben wij op de website geplaatst. Als u inlogt op de website kunt u meteen onder “nieuwsbrieven” het jaarverslag van de secretaris doorlezen en het document WBTR, waaraan alle verenigingen moeten voldoen.  Aanmelden voor de ALV kunt u via de website.

TECHNISCHE DAG 23 APRIL 2022

De technische dag zal dit jaar plaatsvinden bij VW KeverCentrum Midden Nederland in Kortenhoef. Wij zijn nog niet helemaal klaar met het vaststellen van het programma. Wij hebben de technische commissie gevraagd om voorstellen te doen en uiteraard staan wij ook open voor uw ideeën. Dat kan door een mail te sturen naar evenementen@karmannghiaclub.nl.. Aanmelden kan natuurlijk altijd alvast via de website. Zodra er een definitief programma bekend is zullen wij hierover alle leden informeren. Deelnemen is uiteraard gratis.

VOORJAARSRIT 15 MEI 2022

Op zondag 15 mei a.s. organiseren Gerard en Petra Dolfing en Michel en Marion Peters een prachtige rit door het “Oerend Hard” van de Achterhoek. Heeft u zin in een mooie tocht door dit prachtige stukje Nederland? Schrijft u zich dan nu in via de website! Er hebben zich inmiddels al 28 auto’s aangemeld en 34 deelnemers eten ’s avonds gezellig mee.

 

TAXATIEDAG OP 14 MEI A.S.

Ook dit jaar hebben wij de taxatiedag losgekoppeld van de Technische Dag. Als uw auto dit jaar aan een taxatie toe is, dan kunt u zich opgeven via de website. De taxaties vinden plaats bij Steijn Sportscars in Alphen aan den Rijn. U moet ongeveer een half uur tot een uurtje rekenen voor de taxatie.

Kosten zijn €105.00 voor een digitaal rapport. Meerprijs voor een geprinte versie €10.00.

Geef een reactie