Verslag Jubileum voorjaarsrit van Veenhuizen naar Voorthuizen door Rinus Coert

Geplaatst op

Verslag Jubileum voorjaarsrit van Veenhuizen naar Voorthuizen door Rinus Coert

Op 25 mei 2019 beleefden wij onze jubileum voorjaarsrit, die dit jaar werd gehouden van Veenhuizen naar Voorthuizen en was georganiseerd door Ina en Wilko de Boer. Tussen 09.30 en 10.15 uur werden de deelnemers verwacht met koffie en een versnapering en het in ontvangst nemen van een goodiebag. Er waren zo’n 30 equipes gearriveerd, dus je kunt wel spreken van een behoorlijke opkomst. Na de koffie was er de mogelijkheid om diverse  bezienswaardigheden te bezoeken. Van deze mogelijkheid werd ruimschoots gebruik gemaakt. Aangezien dit jaar een jubileumjaar betreft, nl. het 25-jarig bestaan van onze mooie club, zijn er ook een drietal jubileumspeldjes uitgereikt aan jubilarissen die niet in de gelegenheid waren om het dagprogramma volledig mee te maken. Deze jubilarissen waren achtereenvolgens de heren: Joop Brandenburg, Jan Huitema en Herman Rottiné.

                          

Na het bezoeken van de bezienswaardigheden was er gelegenheid om de lunch te gebruiken. Overigens een uitstekende lunch moet ik zeggen. Na de lunch was het inmiddels de hoogste tijd geworden om te starten met de “rit” van Veenhuizen naar Voorthuizen. Deze rit bracht ons door o.a. een schitterend natuurgebied, geweldige dorpjes en wat al dies meer zij. Eigenlijk in één woord een fantastisch mooie rit en de route was ook uitstekend omschreven. Zelfs ik heb maar 22 foutjes gemaakt. Compliment Ina en Wilko.

Nadat we de rit volbracht hadden, konden we aanschuiven aan de BBQ, die eveneens uitstekend verzorgd was. Tussentijd werden de andere, aanwezige jubilarissen, eveneens onderscheiden met een mooie jubileumspeld. Dit waren de heren Ronald van Engelenburg, Hubert Tribus, Peer van Heeswijk en last but not least Willem Sustronk.

                         

 

                       

 

De avond verliep in een prettige sfeer met het nodige eten en drinken. Volgens mij is er geen wanklank gevallen, al was er een deelnemer die even de ANWB nodig heeft gehad, maar dat hoort er blijkbaar bij als je een oldtimer rijdt.

Al met al een geweldige dag en opgewekte mensen.

Rinus Coert.

 

2 reacties over “Verslag Jubileum voorjaarsrit van Veenhuizen naar Voorthuizen door Rinus Coert

  Jan Ruijven
  30 mei 2019

  Een leuk verslag: bondig en positief. Precies zoals Loes en ik de dag ook hebben ervaren.
  Opvallend was hoe blij de jubilarissen waren met de aandacht die het bestuur aan hun jubileum heeft gegeven. De foto’s bij het artikel spreken voor zich.

  Groetjes, Jan

  Lau Debije
  31 mei 2019

  Zeer leuk weekend gehad en de tourrit was super van mij mogen jullie nog eens een rit organiseren. grt Lau.

Geef een reactie