Masterclass KNAC “blijft autorijden leuk?”

Geplaatst op

In de succesvolle serie KNAC Masterclasses staat op 14 juni a.s. om 19:30 uur een interessante en interactieve lezing geplant door Dr. Ir. Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven.

Hij gaat in op de vraag of wij als autoliefhebbers in de toekomst nog wel een hobby hebben.

Van de Weijer, zelf eigenaar van zowel een elektrische auto als enkele klassiekers, gaat tijdens de masterclass in op de (on)mogelijkheden van autonoom rijden, in hoeverre wij over pakweg twintig jaar nog met onze benzineauto’s de weg op mogen, de ins and outs van elektrisch rijden, de zin en onzin van hogesnelheidstreinen en of we te zijner tijd inderdaad te maken krijgen met synthetische benzine/kerosine.Kortom, een vooral verhelderende masterclass door een zeer populaire spreker, die zowel innovatie als emotie hoog in het vaandel heeft staan.

Wij willen dit webinar ook aan (de leden van) onze vriendenclubs aanbieden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden maar men moet zich wel inschrijven. Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt dan vlak voor het virtuele evenement een link, waarmee de masterclass thuis kan worden gevolgd. Eventueel vragen kunnen worden gesteld via moderator Bas van Werven (BNR Petrolheads).

Men kan zich via onderstaande link aanmelden:

https://www.knac.nl/knac-masterclass-blijft-autorijden-leuk/

Hier alvast een voorproefje voor jullie leden: https://www.npostart.nl/stand-van-nederland-generatie-next/29-04-2021/POW_04918391

Kees de Regt, Manager

www.knac.nl

 

Geef een reactie