In Memoriam Fred Demanet

Geplaatst op

Op 3 april kregen we het trieste bericht dat Fred Demanet ten gevolge van het Corona-virus is overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw José. Wij wensen haar heel veel sterkte met dit ondragelijke verlies.

Fred was een trouw clublid en met zijn Jose bijna altijd aanwezig op evenementen.. Hij was een graag geziene gast met altijd boeiende verhalen. Hij kon prachtig vertellen over de Karmann Ghia, z’n andere oldtimers en zijn mooie reizen die hij samen met José in de Verenigde Staten heeft gemaakt met zijn Karmann Ghia (Blue Daytona). Die had hij voor die gelegenheid laten verschepen naar de VS.

Tijdens het jubileum weekend waren Fred en José uiteraard van de partij. Fred had reuze schik, want zijn startnummer 78 was namelijk zijn leeftijd.

De KGCN verliest een bescheiden, goedlachse Karmann-liefhebber. We zullen Fred intens missen. Nogmaals heel veel sterkte José en familie.

3 reacties over “In Memoriam Fred Demanet

  H.J. Tribus
  4 april 2020

  Het bericht dat Fred overleden is aan het zo gevreesde virus heeft ons zeer aangegrepen. Wij wensen José en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! Hubert en Anja Tribus, Lelystad.

  W.H.A. Kennes
  4 april 2020

  Bedankt aan de club voor dit rouwbericht en eerbetoon aan een goed metgezel en streekgenoot die onvermoeibaar en vol passie met zijn hobby begaan was.
  Wij leven sterk mee met Josée en de familie bij hun verlies.
  Wilfried en Veronique, België

  J.A.M Sleeuwen
  5 april 2020

  Wij willen langs deze weg de familie van Fred heel veel sterkte wensen.Tijdens de jubileumtocht hebben we Fred en Jose leren kennen als hele fijne mensen.De rit rond Maastricht hebben we samen afgelegd.Het is niet te bevatten dat hij door dit vreselijke virus is overleden.Jose en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.Afscheid nemen van Fred is droevig en moeilijk.Laat de mooie herinneringen jullie troosten.Johan en Annemie van Sleeuwen. Zeeland noord Brabant

Geef een reactie