GROSS GLOCKNER 2023

Geplaatst op

GROSS GLOCKNER 2023

Onlangs werden we benaderd door onze clubleden Michel en Marion Peters. Eén van de wensen op hun bucketlist is om met de Karmann Ghia de beroemde Gross Glocknerpas in Oostenrijk te bedwingen.


U weet het vast wel, hier werden bij de ontwikkeling van de VW kever de testritten gemaakt. Michel mijmert al enige jaren over het idee en kreeg de briljante ingeving om dat in 2023 samen met andere leden van de KGCN te gaan doen, maar hoe dan? Hij nam contact op met de Luchtgekoelde VW Club Nederland, zij hadden deze reis immers al een paar keer gedaan. Van hun kreeg Michel een draaiboek dat als leidraad kan dienen en nam contact met mij op om het idee met het bestuur te bespreken. Het bestuur vindt dit een prachtig idee en een mooie activiteit voor onze club. Aangezien het best wel een hoop voorbereidingstijd kost, zijn wij benieuwd hoe de belangstelling hiervoor is. Vooralsnog wordt gedacht aan de periode 27 april t/m 7 mei 2023.

Heeft u interesse of heeft u verdere vragen? Dan kunt u dit doorgeven aan Hellen Jager door een mail naar evenementen@karmannghiaclub.nl te sturen o.v.v. uw naam, lidnummer en aantal personen. We zullen tijdens de ALV hier ook aandacht aan besteden. Ook hebben wij deze toch als evenement op de website geplaatst. Door zich hier aan te melden geeft u ook aan belangstelling te hebben.

Uw interesse aangeven is nog geen verplichting voor deelname, maar voor ons een indicatie hoeveel leden met hun KG’s serieuze belangstelling voor de Gross Glocknertour hebben.

Een reactie over “GROSS GLOCKNER 2023

  Dirk Zwan
  6 maart 2022

  Betreft: Gross Glocknerr 2023.

  HalloHellen,

  Wij hebben interesse in deze toertocht.
  Hierbij onze gegevens: Dirk en Nel van der Zwan
  Lidnummer: 2030814
  Aantal personen: 2

  Groetjes, Dirk.

Geef een reactie