Heeft u interesse voor een rit naar de Gross Glockner in Oostenrijk in april 2023?

Datum: 27 April 2023

Uiterste inschrijfdatum: 01 Februari 2023

Tijd: 14:20

Locatie: ,Oostenrijk


Beste clubleden,

Onlangs werd ik benaderd door onze clubleden Michel en Marion Peters. Één van wensen op hun bucketlist is: om met de Karmann Ghia de beroemde Gross Glocknerpas in Oostenrijk te bedwingen.

U weet het vast wel, hier werd bij de ontwikkeling van de VW kever de testritten gemaakt. Michael mijmert al enige jaren over het idee en kreeg de briljante ingeving om dat in 2023 samen met andere leden van de KGCN te gaan doen, maar hoe dan? Hij nam contact op met de Luchtgekoelde VW Club Nederland, zij hadden deze reis immers al een paar keer gedaan. Van hun kreeg Michel een draaiboek die als leidraad kan dienen en nam contact met mij op om het idee met het bestuur te bespreken. Het bestuur vindt dit een prachtig idee en een mooie activiteit voor onze club. Aangezien het best wel een hoop voorbereidingstijd kost, zijn wij benieuwd hoe de belangstelling hiervoor is. Vooralsnog wordt gedacht aan de periode 27 april t/m 7 mei 2023.

Heeft u interesse of heeft u verdere vragen? Dan kunt u dit doorgeven aan Hellen Biesterveld door een bericht naar evenementen@karmannghiaclub.nl te sturen o.v.v. uw naam, lidnummer en aantal personen. We zullen tijdens de ALV hier ook aandacht aan besteden.
Uw interesse aangeven is nog geen verplichting voor deelname, maar voor ons een indicatie hoeveel leden met hun KG’s serieuze belangstelling voor de Gross Glocknertour hebben.

Door u hier aan te melden kunnen wij de belangstelling peilen. Uiteraard bent u tot niets verplicht.

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.