Buitenlandrit naar Melle en Wolfsburg

Geplaatst op

Hoe verloopt een door Jan van Ruijven tot in de puntjes voorbereide 4 daagse reis van de KGCN naar  Autostadt Wolfsburg?  Uitstekend dus!  Binnendoor of via de drukke snelweg bereikten 20 equipes op de eerste dag  ‘s middags het bijzondere automuseum in Melle, waar ook in het van der Valk-hotel gegeten en overnacht werd. Op dag twee stond een rondleiding in Autostadt op het programma, evenals de Turmfahrt, het bezoek aan een van de twee aflevertorens.

Na ingecheckt te hebben in het Global Inn Hotel  kon de tocht voorgezet worden richting een goed restaurant. Op de derde dag stonden een foto-loze fabrieksrondleiding en een boottocht op het programma. De dag werd ’s avonds afgesloten met  een buffet in het hotel, waarbij iedereen al enthousiast kon terugkijken op het bezoek aan Autostadt.  Op de laatste dag werd het Volkswagen-museum nog bezocht en daarna kon iedereen richting huis.

De terugreis voor Rinus Coert verliep echter zeer problematisch: zijn Karmann begaf het en moest teruggebracht worden naar Wolfsburg.

Toch kon iedereen, met inbegrip van een aantal nieuwe enthousiaste leden, terugkijken op een zeer geslaagde, gezellige reis naar Wolfsburg.
klik hier voor meer foto’s

In de komende Ghia Varia komt een uitgebreider verslag van deze reis.

Geef een reactie