Aircooled SummerFest op Airport Weeze 17 augustus 2019

Geplaatst op

Op verzoek van Robbin Sleegers en Walter Smits plaatsen wij hun mail aan onze vereniging. Misschien heeft u belangstelling voor een stand of wilt u gewoon lekker heen en genieten!

“Beste Volkswagen liefhebber,

Deze zomer staat de eerste editie van Aircooled SummerFest gepland. Het evenement vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2019 op Airport Weeze. Een unieke locatie net over de grens in Duitsland.

Tijdens Aircooled Summerfest is het komen en gaan van luchtgekoelde Volkswagens van alle types en soorten. Er is van alles te beleven: Showpaddocks in en rondom de vele bunkers en hangars die het terrein kent, supersnelle dragraces op een unieke 1/8 mile, Show & Shine Contest in de main hangar en natuurlijk niet te vergeten een markt. Kortom, deze zomereditie laat het luchtgekoelde Volkswagenhart sneller kloppen en dan ook nog sensatie, sfeer en vermaak.

Zoals u bekend bent met de hobby- en professionele markt op het KeverWinterFestijn en Internationaal Kever Weekend, is er ook op dit ééndaags evenement een markt te vinden. Standhouders die vanuit een hobby opereren kunnen zich aanmelden voor de hobbymarkt/swapmeet. De kosten voor een indoor grondplaats van 8m frontbreedte x 4m diepte zijn €35,- incl. BTW.

Ook uw bedrijf mag niet ontbreken op de eerste editie van het Aircooled SummerFest. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw doelstelling te bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. U heeft al een grondplaats op de professionele markt vanaf €100,- excl. BTW. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een marktkraam, pagodetent en/of stroom huren.

Wilt u een stand boeken op Aircooled SummerFest, neem dan contact op met 402 Automotive via 088-0402402 of sales@402automotive.com of met Walter Smits via 0492-660200 of walter@flexevents.nlMeer informatie over de markt en/of het evenement vind je op: https://www.aircooledsummerfest.com. Tot ziens op 17 augustus en hopelijk mogen wij u begroeten als deelnemer op Aircooled SummerFest.

Met luchtgekoelde groet, Robbin Sleegers en Walter Smits     FlexEvents”

Industrieweg 44
5731 HR Mierlo
T  +31 (0)492 66 02 00
robbin@flexevents.nl  

Geef een reactie