Zomerrit door de West Betuwe & Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Geplaatst op

Zomerrit door de West Betuwe & Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Datum: zondag 07 juli 2019. Tijd: 10.00 uur; vertrek vanaf 11.00 uur.
Uiterste inschrijfdatum: 30 juni 2019
Locatie: Hotel-Restaurant ‘De Schildkamp’, Leerdamseweg 44, 4147 BM Asperen. Hier kan ook overnacht worden (zelf tijdig regelen).
Lengte rit: ongeveer 90 km.

Beste Karmann Ghia liefhebber,De Zomerrit is een klassieker binnen de KGCN, die dit jaar verreden wordt in het midden van het land. Het is een zeer afwisselende tourrit langs riviertjes en schitterende boerderijen, over dijkjes en bruggetjes.
Om 10.00 uur verwachten wij je voor een kopje koffie of thee bij De Schildkamp in Asperen. Rond de klok van 11.00 uur beginnen we aan de route waarin enkele verrassingen zijn ingebouwd, zoals een fotomoment bij kasteel Merckenburg in Heukelum en een gratis bezoek aan een automuseum met 7.000 miniatuur auto’s. De eigenaar zal iedereen met zijn kennis over de automobielhistorie verrassen.
Nieuw is de gezamenlijke lunch en de mogelijkheid om een lunchpakket te bestellen voor de prijs van € 6,50 p.p.

De Schildkamp is tevens het eindpunt van de rit, waar de club alle deelnemers gratis een consumptie aanbiedt. Aansluitend is er voor de liefhebbers een barbecue geregeld (bij mooi weer buiten). Kosten BBQ € 25,00 per persoon (voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 12,50 p.p.). Mochten er dieetwensen zijn, vergeet die niet door te geven.

Tot 30 juni is het mogelijk om door middel van het inschrijfformulier op onze website aan te melden: www.karmannghiaclub.nl. Je krijgt automatisch een bevestiging.

Mocht de Karmann Ghia om wat voor reden ook niet beschikbaar zijn, met een andere auto deelnemen mag ook.

Wij zien je graag op 7 juli in Asperen.

Met sportieve groet,
Jan en Loes van Ruijven

Geef een reactie