Wheels for Wishes zamelt in voor Make-A-Wish

Geplaatst op

Geacht leden van de Karmann Ghia Club,

De eerste zonnige dagen van 2019 liggen inmiddels achter ons. Kijken uw leden er ook al weer naar uit om heerlijk met hun sportwagen, cabrio of klassieker te gaan toeren? Wij nemen hen graag mee met onze toertocht op 16 juni 2019 door West Brabant. Wij organiseren op die dag Wheels for Wishes, een unieke toerrit waar oude en nieuwe auto’s elkaar ontmoeten.

We zamelen met deze toertocht geld in voor Make-A-Wish Nederland. De opbrengst van Wheels for Wishes zal door de stichting worden aangewend voor haar doelstelling; kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte kracht geven voor de toekomst door hun allerliefste wens te vervullen. Bekijk de wensvervulling van Thijn.

Inschrijfkosten voor deze compleet verzorgde dag zijn € 195,= per equipe (auto incl. 2 personen). Deelnemers kunnen genieten van een smakelijk ontbijt, lunch en diner, uiteraard inclusief drankjes. Op het prachtige Bovendonk in Hoeven ontvangen we de equipes vanaf 08:45 uur en na een geweldige dag zwaaien we hen tegen 20:00 uur weer uit.

Wij zouden het enorm waarderen als u dit bericht met bijlage wilt verspreiden onder uw clubleden en mogelijk andere geïnteresseerden binnen uw netwerk, en hen oproept zich in te schrijven.
Heeft u vragen of specifieke wensen neem dan alstublieft contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Annemieke Vissering, organisatie Wheels for Wishes M 0651-447.999
info@wheelsforwishes.nl

www.wheelsforwishes.nl

Geef een reactie