Voorzitter Jan van Ruijven benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Geplaatst op

Voorzitter Jan van Ruijven benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Op vrijdag 26 april jl. vertrok onze voorzitter, Jan van Ruijven, samen met zijn vrouw Loes, naar de jaarlijkse lintjesregen van de gemeente West Betuwe op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Hij ging daar heen op uitnodiging van een goede bekende, die dit jaar een lintje zou ontvangen.

De ontvangst was zeer feestelijk met koffie en een oranje soes.

Wat Jan niet wist, was dat ook hij geridderd zou worden. Een groot cadeau, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, voor alle verenigingswerk wat Jan sinds jaren met veel overgave doet. En dit verenigingswerk beperkt zich niet alleen tot de plaatselijke kerkgemeenschap, maar ook landelijk en zelfs op Europees niveau heeft Jan zich jaren ingezet. Op Europees niveau betrof het het voorzitterschap van de Europese BMW club en tot op de dag van vandaag is Jan voorzitter van de Karmann Ghia Club Nederland.

Kortom, reden voor Zijne Majesteit de Koning om Jan van Ruijven te Ridderen. De verrassing was voor Jan erg groot, maar hij heeft zich de bijbehorende versierselen met veel genoegen en trots op laten spelden. Na het opspelden van de versierselen brachten alle gasten een toast uit en vond het fotomoment in verband met het prachtige weer buiten plaats.

Na dit fotomoment kregen alle gasten de gelegenheid de onderscheidingen te bewonderen en de gehuldigden de feliciteren.

Aansluitend werd met genodigden genoten van een feestelijke lunch. Al met al een prachtige en onvergetelijke dag.

Uiteraard feliciteert het Bestuur van de Karmann Ghia Club Nederland Jan van harte met het krijgen van deze bijzondere onderscheiding.

    

Een reactie over “Voorzitter Jan van Ruijven benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

    M.J. Coert
    24 mei 2019

    Mijnheer de voorzitter,

    Van harte gefeliciteerd met je onderscheiding. Je hebt deze zeker verdiend en dus ook van harte gegund. Nogmaals van harte.

    Rinus Coert.

Geef een reactie