Update jubileum verjaardagskalender foto wedstrijd

Geplaatst op

Beste Karmann Ghia liefhebbers,

2019 Is inmiddels een paar dagen oud. We hebben elkaar allemaal gezoend of de hand geschut, veel gezondheid en geluk toegewenst en gaan weer over tot de orde van de dag. Vanochtend, maandag 7 januari, stromen de filemeldingen weer uit de radio en bent u misschien, op de eerste werkdag na de Kerstvakantie, alweer te laat op uw werk.

Maar u bent natuurlijk ook hartstikke nieuwsierig naar het verloop van de fotowedstrijd, dus is dit hét moment om u bij te praten.

Als we terugkijken, dan is de wedstrijd zéér geslaagd. We hebben 119 foto’s op de site mogen laten zien en daar heeft u de 24 mooiste uit gekozen voor de finale ronde. Nadat deze op de site zijn getoond, heeft u wederom enthousiast gestemd en blijven er 12 winnaars over. Deze foto’s zullen worden afgedrukt op de jubileum verjaardagskalender.

Welke foto’s gewonnen hebben, verklappen wij natuurlijk nog niet. Het is nu zaak er een mooie kalender van te maken, die een prachtig aandenken aan het 25 jarig jubileum van de Karmann Ghia Club Nederland zal zijn. De komende tijd gaan we met de producent aan de slag en in het voorjaar ontvangen alle leden de kalender, bijgevoegd bij de Ghia Varia, over de post. Ons jubileumcadeau aan ú!

Tot zover het laatste nieuws over de fotowedstrijd. Rest ons u een prachtig, feestelijk, maar vooral gezond 2019 toe te wensen.

Geef een reactie