Uitnodiging Toertocht door Minidome

Geplaatst op

Uitnodiging

Het MINIDOME organiseert op zaterdag 27 juni 2020 de 22ste Oldtimer tourtocht in samenwerking met “de Schildkamp”.
Hierbij nodigen wij u uit om met uw klassieke voertuig (25jaar of ouder) deel te nemen aan deze Oldtimer tourtocht. Vanaf 9.30 uur wordt u verwacht bij De Schildkamp Leerdamseweg 44 Asperen (bij Leerdam). Wij ontvangen u met een kopje koffie of thee. Net als voorgaande jaren krijgt u aan het eind van de tourtocht het unieke en traditionele jaarlijkse aandenken.

De tourtocht met deze mooie klassieke voertuigen zal gaan door ons mooie natuurgebied. Wij gaan lunchen in het centrum van Leerdam en nemen daar de tijd voor. Wilt u daar aan meedoen, dan kunt u zich daarvoor inschrijven. Het uitgebreide lunchpakket kost slechts € 2,50 (gesponsord) per persoon en het is verstandig om daar aan mee te doen i.v.m. de lange stop.

Dit jaar is er weer een gezellige koffiestop ingelast. Wij zijn te gast bij golfbaan de Kroonprins.
Aan het eind van de tourtocht mag iedereen gratis het Nationaal Autominiatuur Museum “Het Minidome” bezoeken.
In De Schildkamp kunt u dit jaar ook uw bijzondere aandenken ophalen.
Daar zal ook de gratis loterij plaatsvinden (uw startnummer is uw lotnummer) met prachtige prijzen.
Aansluitend aan deze borrel bieden wij u de mogelijkheid om hier te blijven eten.
Dit jaar hebben we weer een uitgebreide barbecue met een kopje koffie na.
Voor slechts € 17,50 inclusief het lunchpakket per persoon (gesponsord) kunt u zich hier voor inschrijven. De prijs voor kinderen is op aanvraag.

Net als vorig jaar bieden wij de deelnemers een scherp geprijsde overnachting aan.
U kunt na de tourtocht bij de Schildkamp blijven slapen en de volgende ochtend na het ontbijt op uw gemak uitgebreid het museum bezoeken met een lekker kopje koffie. De Schildkamp doet ons weer een super aanbod.
Een tweepersoonskamer inclusief 2 x een prachtig ontbijt voor slechts € 60,00 exclusief toeristenbelasting, een koopje dus. 1 persoon met ontbijt kost € 50,00. Voor meer info over de Schildkamp kijk op www.schildkamp.nl (parkeren op eigen terrein).

Als u mee wilt doen verzoeken wij u zo spoedig mogelijk € 24,90 per klassiek voertuig, ongeacht aantal inzittenden, over te maken naar bankrekeningnummer NL72INGB0000927984 t.n.v. B. Roelvink
Uw inschrijving gaarne zo spoedig mogelijk naar ons toe sturen.
Wacht niet tot het laatste moment, want vorig jaar hebben we helaas de laatste inschrijvingen niet kunnen belonen met deelname aan de tourtocht.

Een eventuele overnachting – en maaltijd bedrag gaarne overmaken naar bovengenoemd bankrekeningnummer.

U krijgt rond half juni de bevestiging van uw inschrijving. Alleen deelnemers, die vooraf betaald hebben, kunnen deelnemen aan bovengenoemde maaltijden.

Zijn er nog vragen, dan kunt u altijd even bellen naar nummer 0345-619970 of 0345-638080, of mailen naar roelvink@planet.nl info@minidome.nl. Kijk ook op onze sites www.minidome.nl bij Oldtimer tourtocht voor het bekijken van de foto’s van voorgaande jaren.

Met vriendelijke groet en graag tot 27 juni. Berndt Roelvink

Kijk ook op onze site voor de speciale Club aanbiedingen in samenwerking met “De Schildkamp”
www.minidome.nl

Geef een reactie