Kever Winterfestijn 2020 een geslaagd weekend voor onze club

Geplaatst op

Kever Winterfestijn 2020 een geslaagd weekend voor onze club

Het Kever Winterfestijn 2020 zit er alweer op. De kerstboom is amper de deur uit en we hebben ons eerste evenement al weer achter de rug. Voor onze vereniging betekende dit flink aanpoten om weer een mooie stand neer te zetten. Dankzij hard werken van een aantal vrijwilligers is dit uitstekend gelukt. Ook mochten een paar fraaie Karmann Ghia’s de stand verfraaien. Alle getoonde auto’s stonden te koop. Eén is er tijdens de beurs verkocht en voor de twee anderen is contact gelegd met de eigenaar om tot een mooi bod te komen.

Maar ook de club kan tevreden terugkijken op het afgelopen weekend. Natuurlijk zijn er wat clubartikelen verkocht, zoals petjes en kalenders, maar ook hebben drie nieuwe leden zich ter plekke inschreven en heeft één nieuw lid zich via de website ingeschreven als lid. Da’s toch mooi werk!

Zo zie je maar weer hoe zo’n beurs toch een gunstig effect heeft voor een vereniging en we zijn dan ook erg blij met de vrijwilligers die zich voor 100 % inzetten om ook daadwerkelijk een mooie stand neer te zetten.

Maar ook in de zijlijn werd er goed werk verricht. Onze PR man heeft zo hier en daar zijn contacten weer aangehaald met potentiële sponsors. Maar ook de kascommissie, die tijdens dit weekend de boeken van de vereniging heeft gecontroleerd. En één van onze leden stelde spontaan voor in 2021 een rit te organiseren. Waarvoor nu alvast hartelijk dank. Kortom, het nuttige met het aangename verenigen was hier wel van toepassing!

We hebben een paar foto’s op de site gezet. De groepsfoto, van zondag, is niet representatief voor de vrijwilligers die hebben meegeholpen, maar was gewoon leuk om te maken.

Dus daarom: alle vrijwilligers, ontzettend bedankt voor het helpen slagen van dit eerste evenement van 2020 en voor alle leden die dit lezen……………wij wensen u een prachtig 2020 en hopen u op één van de club activiteiten te mogen ontmoeten als deelnemer, maar natuurlijk ook als vrijwilliger bent u zeer welkom.

 

 

Een reactie over “Kever Winterfestijn 2020 een geslaagd weekend voor onze club

    Henk Otten
    9 januari 2020

    Alle vrijwilligers hartelijk dank voor de gastvrije onthaal, na uren rondslenteren is het lekker bijkomen op de mooie stand met een bakkie koffie en bijkletsen met bekenden.

Geef een reactie