Karmann Ghia Club Nederland rijk vertegenwoordigd op IKW

Geplaatst op

KGCN rijk vertegenwoordigd op IKW Wanroij

Het Internationaal Kever weekend in Wanroij gaat dit jaar eindelijk door. Pas deze week ontving het bestuur van de KGCN bericht van de organisatie, dat we er met z’n allen bij mogen zijn. Dat is goed nieuws. Karmann Ghia Club Nederland zal ook dit jaar present zijn met een mooie grote stand en een aantal prachtige auto’s. We zijn dus goed vertegenwoordigd dit jaar en pakken uit met een goed humeur, veel kletspraat, een prijsvraag, maar ook nieuwe contacten leggen met (potentiële-) leden, sponsors en andere verenigingen die de luchtgekoelde wereld een warm hart toedragen. De penningmeester heeft zijn clubshop (met mobiele pin) mee, maar ook zijn poets attributen…….de secretaris, pr man en voorzitter hebben de Karmann Ghia mee, om te laten poetsen door de penningmeester. En de redactie schrijft een flitsverslag voor de nieuwste Ghia Varia (die dan overigens ook al bijna weer op de mat valt).

Wil je ernaartoe? Dat kan, maar bestel je toegangskaartjes wel online! Het is niet mogelijk om aan de kassa tickets te kopen. Dit heeft alles te maken met de Covid-19 regels. Helaas hebben wij als KGCN geen korting op de tickets gekregen. Dat is jammer, maar maakt het niet minder leuk om erbij te willen zijn.

Dus wij nodigen al onze leden uit om op zaterdag 3 of zondag 4 juli een kijkje te komen nemen bij onze stand. Tot volgende week!

Geef een reactie