Het verhaal van Molly uit de Ghia Varia in het Nederlands

Geplaatst op

Molly.   Karmann Ghia 1965                           By Lucy Salter

Toen ik op mijn 25e geslaagd was voor mijn rijexamen, dacht ik na over mijn eerste auto. Terwijl mijn vrienden voor BMW’s en Mercedessen kozen, verlangde ik naar iets uniekers.

Op een zomerweekend in 2001 trokken een vriend en ik naar Peterborough in het Verenigd Koninkrijk voor een klassieke VW-show. Na uren slenteren, stuitten we op het hoofdpodium. Toen we naar binnen liepen, viel mijn oog op een oogverblindend mooie zeeblauwe Karmann Ghia – Molly! In mijn ogen was ze adembenemend en toen ik dichterbij kwam, zag ik een bordje “te koop”. Ik kon het niet geloven en moest haar hebben! Toen ik mijn vader belde om wat financiële steun te vragen, vond hij het een goed idee toen hij hoorde dat het een Volkswagen was: bekend om zijn veiligheid. Maar toen ik uitlegde dat Molly een Karmann Ghia uit 1965 was, was hij minder enthousiast. Ondanks zijn voorkeur voor een nieuwe auto, was ik verkocht en kocht ik haar………..

 

Klik hier om het hele verhaal te lezen.

Een reactie over “Het verhaal van Molly uit de Ghia Varia in het Nederlands

    Tom Bouma
    28 februari 2024

    Wat een prachtig en leuk verhaal van deze trouwe bezitster 🙏🇬🇧 mooie auto ook 😘
    Ik hoop dat Lucy en Molly ook lid van onze club zijn/worden 😀
    Groeten van KG-lover Tom (Bouma)

Geef een reactie