Uitnodiging voor de Karmann Ghia Estafette

Datum: 01 Januari 2022

Uiterste inschrijfdatum: 31 December 2022

Tijd: 00:00

Locatie: ,Nederland

Huidig aantal deelnemers: 15


Karmann Ghia Estafette

Hierbij nodigen wij alle leden uit om zich in te schrijven voor de Karmann Ghia Estafette. Een bijzondere toer door Nederland en België van onze leden. Doel van deze rit is om leden met elkaar in contact te brengen. Centraal in deze rit staat een miniatuur Karmann Ghia die we het hele land door brengen. We beginnen in Zuid Limburg en eindigen…………….niemand die het weet. Henk Jan Beksvoort zal vanuit Zuid Limburg de reis starten en krijgt naar aanleiding van de aanmeldingen een adres van de evenementen coördinator door. Hij brengt daar de auto naar toe en maakt een of meerdere foto’s of filmpjes. Net wat er zo op zijn pad komt. De route bepaalt hij zelf, alleen het adres is bekend. Als de ontvanger de auto in ontvangst heeft genomen krijgt de evenementen coördinator hiervan bericht. De evenementen coördinator geeft dan het volgende adres door. Zo gaat de auto het hele land door en spreekt u als deelnemer een lid, die u anders misschien nooit had gesproken. De invulling is helemaal vrij voor alle deelnemers. Alleen de adressen liggen dus vast. Het leukste is natuurlijk als we een klein verslagje ontvangen, zodat we op de website en in de Ghia Varia de reis kunnen volgen. Maar niets is verplicht.

Wat is de bedoeling?

  1. U schrijft zich in door middel van het inschrijfformulier;
  2. U ontvangt t.z.t. de naam van de persoon die de miniatuur Karmann Ghia bij u komt brengen;
  3. U ontvangt de auto en meldt dit bij de evenementen coördinator;
  4. U ontvangt het volgende adres en maakt met de ontvanger een afspraak om de miniatuur langs te brengen;
  5. De datum en route bepaalt u zelf. Dat hoeft niet binnen een week. Zoek gewoon een mooie dag uit en stippel een leuke route uit;
  6. Beleeft u onderweg iets leuks, of bezoekt u een bijzondere plek of wat dan ook, maak er een aantekening van en foto’s of een filmpje en stuur het in. Maar u bent daar geheel vrij in. Niets moet, alles mag!
  7. We starten zodra we aanmeldingen binnen hebben;
  8. We gaan in 2021 gewoon door, net zolang tot we geen adressen meer hebben;
  9. Ook in de winter kunnen we doorgaan, zolang het weer het toelaat, maar u bent altijd vrij om daarin zelf te beslissen.

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.