Technische Dag bij Klassiek VW Centrum in Schagerbrug

Datum: 06 April 2019

Uiterste inschrijfdatum: 01 April 2019

Tijd: 10:00

Locatie: Nijverheidsweg 21, 1751 HG Schagerbrug, Nederland


Op 6 april staat Maurice Bronke, de trotse eigenaar van het ‘Klassiek VW Centrum in Schagerbrug’ ons met ‘open deuren’ op te wachten. Hij rekent op clubleden die belangstelling hebben voor de technische details van hun Karmann Ghia. Ben jij zo iemand? Heb jij vragen over de werking van een en ander? Of wil je misschien zelf iets aanpakken, maar dan wel met een deskundige in de buurt die met jou meekijkt, en desnoods helpt? Dan ben je van harte uitgenodigd. Je kan je vraag ook van te voren mailen naar: info@karmannghiaclub.nl

Maurice wil op zijn beurt zijn passie met jou delen: een unieke kans. Ook zijn bedrijf is uit passie geboren, en hij vertelt er graag over.
LOCATIE:
Klassiek VW Centrum (van Maurice Bronke)
Nijverheidsweg 21
1751 HG Schagerbrug
Tel.: (0224) 573415
DATUM:
Zaterdag 6 april 2019.
PROGRAMMA:
10.00 – 11.00 uur Ontvangst.
11.00 – 12.30 uur Technische uitleg/demonstraties (op basis van ingezonden wensen/vragen van clubleden).
12.30 – 13.15 uur Gezamenlijke Lunch.
13.15 – 15.00 uur Voortzetting van het technische deel van het programma.
Om ongeveer 15.00 uur sluiten we de Technische Dag af met een hapje en een drankje.

BELANGRIJK:     [V R A G E N   S T E L L E N?]
Zoals bij elke Technische Dag, is het voor de monteurs van belang om een inzicht te hebben welke vragen er leven. Wat wil men uitgelegd krijgen? Welke problemen moeten worden aangepakt en wat willen leden eventueel zelf doen? Er is altijd begeleiding bij

TAXATIES:
Verder bieden we voor geïnteresseerde leden (minimaal 5) taxaties aan, die gedurende het technische deel van de dag zullen plaatsvinden. Deze taxaties worden uitgevoerd door onze adverteerder, Steijn Sportscars Taxaties, en vinden plaats volgens artikel 7.960 van het Burgerlijk Wetboek.

Het rapport kost € 95,00 en wordt opgemaakt volgens de FEHAC norm. De voorwaarden zijn dat de eigenaar een kopie van het kenteken en van het APK-formulier aan de taxateur geeft.

Bij het kenteken gaat het om het deel met de auto gegevens en het deel met de eigenaar gegevens.

Bij het APK-formulier gaat het om het formulier met duidelijke vermelding van het juiste woon-/postadres en e-mailadres. Het tarief van € 95,00 reken je af direct af na aanmelding.

Jullie kunnen je tot 1 april opgeven via het aanmeldformulier op de website, met vermelding van jullie wensen. Behalve de taxaties zijn er aan de dag geen kosten verbonden.

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.