Technische Dag bij VW Bus Brothers GEANNULEERD

Datum: 04 April 2020

Uiterste inschrijfdatum: 28 Maart 2020

Tijd: 10:00

Locatie: Amersfoortseweg 172, 3864 NJ Nijkerkerveen, Nederland


Beste leden,

Helaas zijn wij genoodzaakt de technische dag te annuleren. Zoals het er nu naar uitziet, gaan we in de tweede helft van 2020 een nieuwe technische dag plannen. Uiteraard zullen wij u dan meteen informeren en uitnodigen.

Voor de leden die een taxatie hadden gepland hebben we een passende oplossing gevonden. Zij zijn in een aparte mail hierover geïnformeerd.

Het spijt ons zeer, maar het is gezien de omstandigheden, op dit moment de beste beslissing. Graag hopen wij u op een andere bijeenkomst weer te mogen begroeten. Zorg goed voor uzelf en uw naasten en blijf gezond!

Met vriendelijke groet, Caroline Marcussen,
Evenementen coördinator Karmann Ghia Club Nederland

———————————————————————————————————————————–

Op zaterdag 4 april 2020 staat Waldo Zuiddam, de trotse eigenaar van VW Bus Brothers ons met ‘open deuren’ op te wachten. In tegenstelling dat de naam doet vermoeden, doet hij samen met zijn team, diverse werkzaamheden aan alle typen lucht- en watergekoelde klassieke VW’s t/m de T3 bus. Dus wij zijn met onze Karmann Ghia’s dus ook van harte welkom! Tijdens deze technische dag zie je hoe een remmentest in zijn werk gaat en krijg je info over de werking van de luchtgekoelde motor. Waldo rekent op clubleden die belangstelling hebben voor de technische details van hun Karmann Ghia. Heb jij vragen over de werking van één en ander of is er een storing aan jouw Karmann Ghia waarover meer wilt weten? Het is handig dat jij je vragen dan alvast van te voren doorgeeft, dat kan door een mail te sturen naar: info@karmannghiaclub.nl.

Wij nodigen jou van harte voor deze dag uit, ook als er geen technische vragen zijn.
Waldo, Inez, Erik en Jeffrey willen graag hun passie met jou delen, een mooie kans om VW Bus Brothers te leren kennen. Het bedrijf ligt in het midden van het land en is door hun luchtgekoelde VW passie geboren. Waldo vertelt er graag over. Om het vinden van de inrit naar het bedrijf wat makkelijker te maken, zijn er bij de uitrit banners van VW Bus Brothers en de Karmann Ghia Club geplaatst.

LOCATIE: VW Bus Brothers, Amersfoortseweg 172
3864 NJ Nijkerkerveen (vlakbij Hoevelaken en Amersfoort), Tel.: (033) 25 30 618
DATUM: Zaterdag 4 april 2020
PROGRAMMA:
10.00 – 10.45 uur: Ontvangst.
10.45 – 12.00 uur: Bedrijfspresentatie en gelegenheid voor vragen.
12.00 – 12.45 uur Gezamenlijke Lunch.
13.00 – 15.00 uur: Technische uitleg (mede op basis van ingezonden technische vragen) en demonstratie remmentest.
Om ongeveer 15.00 uur sluiten we de Technische Dag af met een hapje en een drankje.

BELANGRIJK: V R A G E N S T E L L E N
Zoals bij elke Technische Dag, is het voor de monteurs van belang om een inzicht te hebben welke vragen er leven. De ingestuurde vragen worden ter plaatse beantwoord, maar het is deze keer niet mogelijk om onder begeleiding reparaties aan uw Karmann Ghia uit te voeren. Tenzij het een heel klein klusje is, dit ter beoordeling van Waldo.
TAXATIES:
Verder bieden we voor geïnteresseerde leden (minimaal 5 aanmeldingen) taxaties aan, die gedurende het technische deel van de dag zullen plaatsvinden. Deze taxaties worden uitgevoerd door onze adverteerder Steijn Sportscars Taxaties en vinden plaats volgens artikel 7.960 van het Burgerlijk Wetboek. Het rapport kost € 95,00 en wordt opgemaakt volgens de FEHAC norm. De voorwaarden zijn dat de eigenaar een kopie van het kenteken en van het APK-formulier aan de taxateur geeft. Bij het kenteken gaat het om het deel met de auto gegevens en het deel met de eigenaar gegevens. Bij het APK-formulier gaat het om het formulier met duidelijke vermelding van het juiste woon-/postadres en e-mailadres. Het tarief van € 95,00 reken je af direct af na aanmelding. Je ontvangt voor dit bedrag alleen een digitale versie.  Voor de papieren versie rekent Steijn € 8,00 extra en dat kun je dan ter plekke regelen en afrekenen. Jullie kunnen je tot donderdag 26 maart 2020 opgeven via het aanmeldformulier op de website, met vermelding van jullie wensen. Behalve de taxaties zijn er aan de technische dag geen kosten verbonden.

klik hier voor een het openen van de website van VW Bus Brothers.

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.