Algemene Ledenvergadering verslag

Datum: 10 Maart 2019

Uiterste inschrijfdatum: 19 Maart 2019

Tijd: 13:00

Locatie: Spijkse Kweldijk 53 4212 CX,Spijk

Huidig aantal deelnemers: 15


Verslag Algemene Ledenvergadering.

Gisteren, 10 maart, vond in het dorpshuis in het rustieke Spijk de Algemene Ledenvergadering van onze club plaats. Met een opkomst van 34 leden, maar niet één Karmann Ghia op de parkeerplaats, was het bestuur erg tevreden. Zeker gezien het onstuimige weer. Niemand durfde het aan met de harde wind, code oranje en de buien om er een mooie tocht richting Betuwe van te maken. En terecht!!

Na de ontvangst met koffie, thee en een koekje opende Jan de vergadering. Jan van Ruijven, Hans de Vries, Rinus Coert en Marianne Pot gaven bij de verschillende agendapunten een duidelijke toelichting. Penningmeester Hans de Vries besprak de financiën, waaruit bleek dat de club er financieel gezond voorstaat.

Door Marianne Pot werd een terugblik gegeven van de evenementen over het afgelopen jaar, waarna de voorzitter de evenementen voor 2019 doornam. Drie evenementen staan in het teken van ons 25 jarig jubileum, nl. de voorjaarsrit in de omgeving Voorthuizen/Veenhuizen, het Internationaal Jubileum Weekend in Hoorn en de najaarsrit in het Maastrichtse land.

Marianne had vorig jaar al aangegeven niet in aanmerking te willen komen voor een nieuwe termijn als evenementen coördinator, waarna Caroline Marcussen met algemene stemmen als nieuwe evenementen coördinator is gekozen.

Opvallend was de interactie met de leden in de zaal, die kritisch naar alle agendapunten keken en een duidelijk positieve inbreng leverden. Dit gaf de vergadering een ontspannen sfeer.

Nadat de bestuurswisselingen aan de orde waren geweest, was het tijd om Marianne Pot in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor haar enthousiaste inbreng in het bestuur en de vlekkeloze organisatie van de verschillende evenementen door het jaar heen. Marianne dankte de leden voor het in haar gestelde vertrouwen en nam, zoals zij altijd is, vrolijk afscheid van haar bestuursfunctie, maar niet van haar lidmaatschap.

Tevens is het bestuur nog op zoek naar een PR coördinator. Hier is staande de vergadering nog geen reactie opgekomen.

Bij de rondvraag kwam nog de vraag aan de orde om de volgende ALV weer in Spijk te houden. Deze opmerking staat genoteerd.

Tenslotte werden ook de vrijwilligers, voor zover zij aanwezig waren, in het zonnetje gezet en verwend met een lekkernij.

Al met al een geslaagde vergadering, met als afsluiting een uitstekend verzorgde borrel met hapje.

We kijken nu al weer uit naar het volgende evenement: de technische dag op 6 april a.s. in Schagerbrug. Tekent u vooral in, u steekt er altijd wel iets van op!