De KGCN is door de LVWCN uitgenodigd voor het evenement: “Luchtgekoelden op de Zondagsmarkt” Zondag 3 juli op het van Heekplein in Enschede.

Geplaatst op

  

 

 

 

 

De KGCN is door de LVWCN uitgenodigd voor het evenement: “Luchtgekoelden op de Zondagsmarkt”

Zondag 3 juli op het van Heekplein in Enschede.

Een tijd terug alweer sprak ik met HendrikJan Wijers, de evenementencoördinator van de LVWCN. Het idee ontstond om eens de luchtgekoelde auto’s van de leden van beide clubs aan elkaar te laten zien en zo elkaar te ontmoeten, een soort van Meet & Greet dus. De LVWCN is ook dit jaar weer uitgenodigd door de stichting “Reuring op het van Heekplein” om op zondag 3 juli een meeting te houden op het mooie H.J. van Heekplein in Enschede en de KGCN mag op uitnodiging van de LVWCN daarbij aanwezig zijn. Genoemde stichting is hiervan op de hoogte gebracht.

Naast deze meeting is er op deze dag ook de zondagmarkt, is er een cusiosamarkt, en zijn de winkels geopend. Verder zijn er op het foodplein diverse snacks verkrijgbaar. Je kunt dus heerlijk rondstruinen op de curiosamarkt en op zoek gaan naar antiek en tweedehands spulletjes. Of heerlijk shoppen in een van de vele winkels die het centrum van Enschede te bieden heeft. En uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht.

 

Het van Heekplein ligt midden in het gezellige centrum van Enschede, en we kunnen onze auto’s op het plein neerzetten. Er zijn voor ons speciale plekken gereserveerd en er staan dranghekken zodat onze auto’s daar veilig kunnen staan. Voor de leden van de KGCN zijn vooralsnog ca. 25 plekken beschikbaar.

Kortom een mooie mogelijkheid om onze Karmann Ghia’s aan de leden van de LVWCN en aan een groot publiek te laten zien. Bovendien is het een leuke dag voor jong en oud en het hele gezin!

De zondagmarkt vindt plaats van 12:00 tot 17:00 uur. Het is het makkelijkst om tussen 11.00 en 12.00 uur er heen te rijden, dan is het in de binnenstad nog niet zo druk.

Het is belangrijk om je vooraf op te geven in verband met de voorbereidingen. Wil je hierbij aanwezig zijn geef je dan even op via: www.zondagmarktenschede.nl, ga in de agenda naar 3 juli, vul daar het aanmeldformulier in, en druk op versturen. Je ontvangt dan per e-mail een bevestiging van je inschrijving en een routebeschrijving met verdere aanwijzingen.

Zijn er vragen, neem dan gerust contact met ons op via pr@karmannghiaclub.nl

Graag tot ziens op zondag 3 juli in Enschede !

HendrikJan Wijers en Wilko de Boer

Geef een reactie