Als Mohammed niet naar de berg komt, komt Mohammed wel naar de berg

Geplaatst op

Als Mohammed niet naar de berg komt, komt Mohammed wel naar de berg

Wat merken we nu eigenlijk hoe fijn we het vinden om elkaar op te zoeken! Is het niet in familie- of vriendenverband, dan is het wel in clubverband. Maar helaas is dat nu al zo’n twee maanden onmogelijk. Natuurlijk hebben we een zekere mate van bewegingsvrijheid, maar het is niet de vrijheid die we gewend zijn.
Ook wij, als bestuur van de Karmann Ghia Club Nederland hebben daarmee te maken. We steken de koppen regelmatig virtueel bij elkaar om te kijken hoe we toch de leden bij onze club betrokken kunnen houden. Zeker na het bijzondere jaar 2019, waarin we met elkaar ons 25 jarig jubileum vierden. Op onze verjaardag toen, op 27 juni 2019, trakteerden wij onze adverteerders en sponsors op taart. Dit jaar willen we ook weer stilstaan bij onze verjaardag en daar alle leden, sponsors, adverteerders en vrienden bij betrekken. Wij trakteren u dan op een virtuele rit op de website.
Om deze rit te realiseren hebben wij uw hulp nodig. Vanaf nu kunt u een foto of kort filmpje sturen aan webmaster@karmannghiaclub.nl. Dit kan een mooie foto, tekening, schilderij van iets wat met Karmann Ghia te maken heeft zijn. Dat mag úw auto zijn, maar het mag ook een fragment van een auto zijn, een dashboard, logo’s, een bloemvaasje aan het dasboard, oude folder, animatie, filmpje, advertentie…………….noem maar op. Hoe meer hoe beter natuurlijk. Humor staat ook hoog op ons verlanglijstje. Dus laat uw creatieve geest de vrije loop en stuur vóór 1 juni a.s. uw inzending in. Wij maken er dan een mooie film van. Op onze 26ste verjaardag – 27 juni 2020 – trakteren wij u dan op de website een prachtige “rit” langs alle mooie inzendingen.
U mag insturen zo vaak en zo veel als u wilt. Houdt u alleen wel rekening met copyright als u geen eigen materiaal gebruikt!
Wij denken zelf aan:
– eigen Karmann Ghia foto
– mooie ansichtkaarten
– foto’s van een vitrinekast met daarin Karmann-spullen
– foto’s van miniaturen
– foto’s van de garagedeur/muur vol met KGCN-rallybordjes
– foto’s van eigen dashboard
– foto’s van de bloemenvaasjes in sommige auto’s
– voorbeelden van Karmann Ghia brochures
– foto’s van oude KGCN-ritten
– foto’s van oude VW-advertenties
– korte filmpjes
– foto collages

Er zijn waarschijnlijk nog wel meer items te bedenken. Laat uw gedachten erover gaan en verras ons. Het is natuurlijk nóg leuker als u er een korte omschrijving bij geeft, zoals data, gelegenheid, omgeving, noem maar op. Wij zetten dat er dan bij. Vanaf 1 juni gaan we monteren.

Mocht het aantal inzendingen onze stoutste verwachtingen overtreffen, dan maken we graag van een aantal items één of meerdere pagina’s in de komende Ghia Varia.
Heel veel succes, Bestuur Karmann Ghia Club Nederland

Geef een reactie