Zomerrit door het mooie Overijssel 9 juli 2023

Datum: 09 Juli 2023

Uiterste inschrijfdatum: 02 Juli 2023

Tijd: 10:00

Locatie: Geert Migchelsweg 5 7776RZ,Slagharen

Huidig aantal deelnemers: 34


Op zondag 9 juli 2023 nodigt Vetera Oldtimerverzekeringen jullie van harte uit voor de Zomerrit. Deze zomerrit gaat door het prachtige Overijssel. Mis het niet en zet deze datum alvast in de agenda.
We starten de dag om 10:00 uur bij Haverkort Eten & Drinken, Geert Migchelsweg 5 in Slagharen, met een kop koffie/thee en iets lekkers. Vervolgens vertrekken we rond 11 uur, na het plaatsen van het rallyschild, op ons gemak om het mooie Overijssel te ontdekken. Tijdens de rit komen we door prachtige dorpjes en rijden we langs mooie wateren en bezienswaardigheden.

Rond half 1 komen we aan bij Classic Job Autorestauratie in Dalfsen. Hier mogen we het prachtige autorestauratie bedrijf gaan bekijken, waar onder andere is te zien hoe zij vooroorlogse ‘vintage’ automobielen en klassieke auto’s restaureren en onderhouden. Ook kunnen we hier onze buikjes vullen met een lekkere lunch gesponsord door Haverkort Eten & Drinken. Als de buikjes gevuld zijn vervolgen we de rit. Onderweg komt er nog een lekkere verassing voorbij.

Rond half 5 komen we weer aan bij Haverkort Eten & Drinken, hier staat voor ons allen een drankje van het huis klaar. Een mooi moment om met elkaar terug te blikken op de mooie rit. Om half 6 sluiten we de dag graag samen af met een lekker uitgebreid buffet inclusief 2 drankjes.

Praktische informatie
Rond 10:00 aanwezig bij Haverkort Eten & Drinken, Geert Migchelsweg 5, 7776 RZ Slagharen
Rond 11:00 vertrek
Rond 12:30 bezoek aan Classic Job Autorestauratie met aansluiting een lekkere lunch
Rond 16:45 aankomst bij Haverkort Eten & Drinken voor een drankje van het huis
Rond 17:30 uitgebreid buffet inclusief 2 drankjes á € 32,25,- p.p.

Voor de leden die iets verder weg wonen is er de mogelijkheid om in de buurt te overnachten: Hotel Restaurant De Gloepe, Van der Valk Zwolle of B&B BeZINspiratie.

Graag verwelkomen we jullie zondag 9 juli in het mooie Overijssel.

Tot dan!

Camiel, Faizel, Wibo, Martijn en Elise
Vetera Oldtimerverzekeringen

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.