Voorjaarsrit rond Amersfoort 2 mei 2021

Datum: 02 Mei 2021

Uiterste inschrijfdatum: 02 Mei 2021

Tijd: 11:00

Locatie: Heideweg 23 3829 BC,Hooglanderveen

Huidig aantal deelnemers: 41


Beste Karmann Ghia vrienden,
Met veel trots en plezier wil ik jullie zondag 2 mei de prachtige omgeving van Amersfoort laten zien in een rit van ongeveer 90km. Ik heb het zo georganiseerd dat het altijd door kan gaan. In het minimale geval krijgen jullie een route en een rallyschild en kun je de route vanaf zondag 2 mei op eigen gelegenheid gaan rijden, maar ik ga er vanuit dat wij gezamenlijk kunnen starten, op anderhalve meter kunnen bijpraten en misschien nog wel kunnen dineren!
Inschrijven kan tot en met zondag 18 april.
 
U bent welkom vanaf 11:00 uur en wij starten met de rit om 12:00 vanaf Ambiance Houtrust, Heideweg 23 te Hooglanderveen. Dit is na ongeveer 90km touren tevens ons eindpunt.
Deelname voor leden en één introducee, die alleen deelnemen aan het dagprogramma, is gratis. Voor een meerdere  introducees vragen wij een bijdrage van € 10,- p/p en € 5,- per kind tot en met 12 jaar.  Daarbij is een prachtige route, een uniek rallyschild, een kopje koffie of thee, een gebakje en een consumptie na afloop bij in begrepen.
Daarnaast hebben wij de volgende opties.
1) Een lunchpakket voor onderweg bestaande uit twee broodjes belegd met diverse soorten vleeswaar, kaas en gemengde sla, een krentenbol, een banaan, een vruchtensapje en een chocoladereep voor € 9,- af te rekenen bij aanmelding.
2) Bij deelname van meer dan 20 personen een diner buffet door Ambiance Houtrust “Buffet van de Chef”. Vanaf 17:00 is het buffet geopend.  De kosten bedragen € 19,75 p.p. en daar krijgt u voor:
– Kibbeling met kruiden en limoen
– Kip met satésaus
– Gehaktballetjes met zigeunersaus
– Spareribs malse ribbetjes
– Verse seizoen groenten
– Kerrie rijst
– Boeren friet
– Griekse salade met feta, tomaat en paprika
– Aardappel salade met crème fraise en bieslook – Diverse brood soorten
– Boter en kruidenboter
– Koude sauzen
Ook dit af te rekenen bij Ambiance Houtrust
De diner optie is geheel afhankelijk van wat er en mag in Nederland op zondag 2 mei 2021. Als het diner (of de gehele rit) niet door kan gaan dan ontvang je daar per mail bericht van. De kosten van de lunchpakket en diner incasseren wij bij uw aanmelding. Uiteraard storten wij alles terug als de rit niet doorgaat.
Wat langer blijven in de mooie omgeving van Amersfoort kan ook, dit moet je wel zelf regelen. De volgende twee hotels kan ik aanbevelen:
– Leerhotel Het Klooster in Amersfoort (een unieke locatie) www.leerhotelhetklooster.nl
– Fletcher Hotel de Klepperman in Hoevelaken www.hotel de www.klepperman.nl
Ik hoop jullie op zondag 2 mei te begroeten!
Met hartelijke groet, Willem Struijs