Zomerrit Stichtse Vecht

Datum: 07 Juli 2018

Uiterste inschrijfdatum: 05 Juli 2018

Tijd: 10:00

Locatie: Tournooiveld 1 3611 AS,Oud Zuilen

Huidig aantal deelnemers: 15


Op zaterdag 7 juli 2018 is er door Ria en Rein Bonhof de Zomerrit 2018 georganiseerd. Om 10.00 werden wij verwacht op Slot Zuylen te Oud Zuylen voor een kopje koffie en een “zuyltje” waarna we na ons aangemeld te hebben bij Ria en Louise en een goodybag kregen uitgereikt door Rein op pad  werden gestuurd.

Rein deelde ons nog mede dat er één tikfout(je) in de tekst stond en we werden uitgedaagd deze te vinden. Slechts één???? Rein?


Het weer was geweldig evenals de opkomst, ik heb getracht de auto’s te tellen maar dat is mij niet gelukt. Boven de tien, wordt het wat moeilijk voor mij. Het moet gezegd, het was een schitterende rit door de mooiere streken in de omgeving van Utrecht, Ria en Rein hebben hun best gedaan.


Na een rit van bijna 200 km, dat ene tikfoutje van Rein bracht ons op de grens van België en Duitsland, kwamen we aan op ons eindpunt in Breukelen bij restaurant Geersberge, waar voor de aangemelde een BBQ te wachten stond. Dankzij de intelligentie en ondanks het typefoutje van Rein kunnen we van een prachtige dag spreken, een mooie tocht met veel mooie auto’s en perfect weer.

En tot slot werd de dag afgesloten met een perfecte BBQ bij Geesbergen in Maarssen

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.