ONLINE Technische Dag bij VW Busbrothers in Nijkerkerveen op 17 april 2021

Datum: 17 April 2021

Uiterste inschrijfdatum: 16 April 2021

Tijd: 10:00

Locatie: Amersfoortseweg 172 3864 NJ,Nijkerkerveen

Huidig aantal deelnemers: 11


De eerste online technische dag is een feit. Binnenkort zullen wij het video materiaal op de website plaatsen, maar voor het zover is ziet u hier een paar foto’s, die een goede indruk geven van hoe we deze dag tot een geslaagd evenement hebben kunnen maken.

 

 

Op zaterdag 17 april 2021 staat Waldo Zuiddam, de trotse eigenaar van VW Bus Brothers ons met ‘open deuren’ op te wachten. In tegenstelling dat de naam doet vermoeden, doet hij samen met zijn team, diverse werkzaamheden aan alle typen lucht- en watergekoelde klassieke VW’s t/m de T3 bus. Dus wij zijn met onze Karmann Ghia’s dus ook van harte welkom! Tijdens deze technische dag zie je hoe een remmentest in zijn werk gaat en krijg je info over de werking van de luchtgekoelde motor. Waldo rekent op clubleden die belangstelling hebben voor de technische details van hun Karmann Ghia. Heb jij vragen over de werking van één en ander of is er een storing aan jouw Karmann Ghia waarover meer wilt weten? Het is handig dat jij je vragen dan alvast van te voren doorgeeft, dat kan door een mail te sturen naar: info@karmannghiaclub.nl.

Wij nodigen jou van harte voor deze dag uit, ook als er geen technische vragen zijn. Helaas kan de technische dag niet in zijn vertrouwde vorm plaatsvinden, maar wel Online!!
Waldo, Inez, Erik en Jeffrey willen graag hun passie met jou delen, een mooie kans om VW Bus Brothers te leren kennen. Het bedrijf ligt in het midden van het land en is door hun luchtgekoelde VW passie geboren. Waldo vertelt er graag over.

LOCATIE: Thuis vanachter uw computer of laptop
DATUM: Zaterdag 17 april 2021
PROGRAMMA: (de tijden liggen nog niet definitief vast)
11.00 – 12.00 uur: Bedrijfspresentatie
12.00 – 13.30 uur: Technische uitleg (mede op basis van ingezonden technische vragen) en demonstratie remmentest.

BELANGRIJK: V R A G E N S T E L L E N
Zoals bij elke Technische Dag, is het voor de monteurs van belang om een inzicht te hebben welke vragen er leven. De ingestuurde vragen worden ter plaatse beantwoord.

klik hier voor een het openen van de website van VW Bus Brothers.

 

 

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.