Poetsclinic op 21 april 2024 te Eemnes

Datum: 21 April 2024

Uiterste inschrijfdatum: 15 April 2024

Tijd: 10:30

Locatie: Eemweg 74C 3755LD,Eemnes

Huidig aantal deelnemers: 5


21 April 2024 heeft u de kans om uw Karmann Ghia in opperste conditie te laten glimmen en niet onbelangrijk zodat hij echt gezien wordt op het jubileum weekend, mocht u daar naar toe gaan. Maar ook is deze clinic interessant voor elke trotse bezitter van een Karmann Ghia die hem graag vertroetelt.

Wat heeft de club voor u in van petto? Een poetsclinic waarin alle facetten van het poetsen worden behandeld. Waarvoor welk product is, welke poets technieken er zijn, en vele andere aspecten worden uitgelegd door Marcel en zijn team van Maguiars (www.mtecautodetailing.nl )

De clinic is een hele dag. Inloop is om 9:30 uur met  koffie en koek, om 10.30 starten we met de clinic, inclusief lunch (warme en koude broodjes) en na afloop is er nog tijd om gezellig na te praten met een drankje. Dit zal rond 15:00 uur zijn.

Dit alles kost u dan maar €29,95 per equipe/auto en u heeft de mogelijkheid om poets spullen met 10% korting aan te schaffen (dit is uiteraard geheel vrijblijvend). Er is maar plek voor 40 personen dus geef u snel op via de website!

Bron: https://www.mtecautodetailing.nl/#werkwijze

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.