Najaarsrit door oost Brabant en de Peel 11 oktober

Datum: 11 Oktober 2020

Uiterste inschrijfdatum: 30 September 2020

Tijd: 10:00

Locatie: Koppenhoefstraat 14, 5283 VK Boxtel, Nederland


Klopt het wat Guus Meeuwis zingt ”Het leven is goed in mijn Brabantse Land”? Schrijf je in en beleef het: ronkende Karmanns, lieflijke dorpjes, authentieke cafés, landerijen, riviertjes, oude ambachten, vergezichten, bossen, cultuur, heide en gezelligheid.

We verzamelen in Boxtel bij Classic Park, een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van klassieke en exclusieve auto´s, waar we ontvangen worden met koffie/thee/gebak. Na de rondleiding van ca. 1 uur kan kunnen onze Karmann´s gestart worden voor de rit van ca. 80km. Onderweg komen we langs voldoende horeca gelegenheden voor een lunch.

Ook kun jij je hieronder inschrijven voor een rondleiding door de Holten’s Molen in Deurne (incl koffie/thee/gebak voor € 5,-). De molen uit 1890 is een nog werkende graan- en oliemolen en tevens loonzagerij en zal speciaal voor ons in werking gesteld worden. Zie ook www.holtensmolen.nl

Verder is er gelegenheid het museum Techniek met een Ziel in Neerkant te bezoeken (entree volwassenen € 7, sluit om 16:30 uur). Het is niet nodig vooraf te reserveren maar ze willen graag een indicatie van het aantal te verwachten bezoekers. Wil je onderstaand via een vink aangeven als je interesse hebt (zonder verbintenis). Zie ook www.techniekmeteenziel.nl

Of voor de kunstliefhebbers Museum De Wieger in Deurne. Zie ook www.dewieger.nl

Vanaf 16:30 uur verzamelen we dan bij de Hoijse Hoeve in Someren waar we tot ca. 17:30 uur kunnen napraten over de rit en voor diegenen die blijven eten staat er een Mediterraans buffet klaar. Inschrijven daarvoor via het inschrijfformulier.

Tot ziens in Boxtel, Yasmina en Chris

 

Suggesties voor overnachten zijn

Asten: Huys van Heusden www.huysvanheusden.nl/nl/

Someren: Gasterij Krabbendam www.gasterij-krabbendam.nl/?page=hotel

Someren: Hotel Centraal https://www.hotelcentraal.nl/hotel/hotelkamer-2-pers/

Someren: B&B Gasterij de Heihorts www.gasterijdeheihorst.nl/

Ospel: B&B Cassehof https://cassehof.nl/

Helenaveen: B&B Oranjehoeve www.oranjehoeve.com/

 

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.