Najaarsrit 9 september 2023 Stroomhuis Neerijnen

Datum: 09 September 2023

Uiterste inschrijfdatum: 04 September 2023

Tijd: 10:00

Locatie: Van Pallandtweg 1 4182 CA,Neerijnen

Huidig aantal deelnemers: 15


 

De start van de najaarsrit is bij Het Stroomhuis Neerijnen. Een prachtige locatie, in een rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid voor onze prachtige Karmann Ghia’s en tevens een locatie waar verschillende kunstenaars exposeren en wij daar ook gratis toegang zullen hebben. De locatie heeft een rijke historie, waarover u alles kunt lezen via deze link.

Tijdens de rit komt u door het romantische Zaltbommel, maar ook een uitstapje naar Woudrichem is zeer de moeite waard. Er zijn daar ook voldoende lunch gelegenheden.

De ontvangst in de brasserie van het Stroomhuis Neerijnen is om 10.00 uur met een kopje koffie en vanaf 11.00 uur gaan we een prachtige rit rijden in de omgeving.

Onderweg zullen we zo af en toe het water over moeten steken en zullen daar veerponten voor gebruiken. De kosten hiervoor zijn niet in de aanmeldingskosten inbegrepen en bedragen in totaal 6 euro. Wij raden u aan wat contant geld bij u te steken voor het eerste pontje (3 euro). De tweede pont kan met pin betaald worden.

Rond 16.00 uur bent u weer terug bij het Stroomhuis Neerijnen en zullen wij proosten op een mooie middag. We sluiten dan af met een barbecue en keren bijtijds weer huiswaarts.

Kosten voor deze dag bedragen 30,00 euro inclusief barbecue en twee consumpties. Als u niet mee-eet dan is deze dag geheel gratis bij te wonen.

 

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.