Jubileum

Datum: 25 Mei 2024

Uiterste inschrijfdatum: 30 April 2024

Tijd: 09:00

Locatie: Heliconweg 52 8914 AT,Leeuwarden


Wij van de jubileum commissie hebben erg veel zin in het 30-jarig jubileumweekend van volgend jaar! Graag nodigen wij u hiervoor uit.
Hierbij willen wij vertellen dat het vanaf heden mogelijk is om je aan te melden voor het fantastische jubileum weekend!

We gaan naar de provincie Friesland, waar we zowel op zaterdag 25 mei als op zondag 26 mei een tocht gaan rijden door het mooie Friese landschap. Op zaterdagavond organiseren we een feestavond in jaren 70 stijl. Omdat het hotel beschikt over een goed restaurant, gaan we de avond beginnen met een heerlijk diner. Daarna gaan we knallen op muziek uit de vorige eeuw. We bestaan niet voor niets 30 jaar!

We hebben alle kamers (130 stuks) van het Westcord WTC hotel te Leeuwarden gereserveerd en daarom willen we graag iedereen zo vroeg mogelijk de kans geven om erbij te zijn. Omdat we vanaf december 2023 de inschrijving ook gaan openstellen voor eventuele buitenlandse gasten van andere clubs, is het zinvol niet te lang te wachten met inschrijven.

Verdere informatie over de indeling van het jubileum volgt nog… Houd de jubileum website in de gaten!

U dient ingelogd te zijn om te kunnen aanmelden voor een evenement.
Om in te loggen klik hier.